فیلر گیری خودرو پژو 206
فیلر گیری خودرو پژو 206
فیلر گیری یکی از مهمترین و ضروری ترین عملی است که تعمیر کار باید این عمل (فیلرزدن )را انجام دهد هر جسمی بر اثر حرارت منبسط شده و بر طول و قطر و حجمش افزوده می شود قطعاتی که در موتور بکار رفته اند در مقابل حرارت انبساط پیدا می کنند که در هنگام طراحی موتور با محاسبه این مقدار انبساط را بخوبی جبران می کنند یکی از سیستمهای که انبساط در انها محسوس بوده و برای کار موتور تاثیر بسزایی دارد.
فیلرگیری صحیح 206، نحوه فیلرگیری موتور TU3 پژو 206، نشانه های نیاز به فیلر گیری
چه زمانی فیلر گیری لازم است؟
در گذشته به دلیل استفاده از آلیاژهای نه چندان مرغوب در سیت (نشیمنگاه) سوپاپ و دیگر متعلقات سوپاپ مانند انگشتی و میل تایپیت، فیلر گیری بصورت دوره ای انجام میشد. در اتومبیل های امروزی علاوه بر حذف بسیاری از متعلقات سوپاپ، در ساخت قطعات سرسیلندر از آلیاژهای بادوام تری استفاده میشود.
مطلب مشابه:
بدین ترتیب میتوان گفت بجز در موارد استثنا مانند اتومبیل های گاز سوز اتومبیل در شرایط کارکرد عادی نیازی به فیلرگیری ندارد. در صورت باز شدن سرسیلندر و تعویض سوپاپ ها بهتر است علاوه بر فیلرگیری اولیه که بعد از تعمیر انجام میشود، خلاصی سوپاپ ها یا فیلر گیری مجددا بعد از هزار کیلومتر بدست متخصص انجام شود.
فیلر گیری 206 تیپ 5، فیلر گیری 206 تیپ دو، فیلر گیری پژو 206، فیلر گیری موتور tu5،
نکات لازم برای فیلر گیری موتور
۱- شناخت سوپاپها برای فیلر گیری
۲- مقدار لقی و فاصله مجازی که باید برای سوپاپها با فیلر میزان کنیم بدست اورده باشیم
۳- دانستن مقدار لقی بسته به دستور کارخانه در حالت سرد یا گرم برای فیلر گیری موتور ماشین ضروری است
۴- شناخت احتراق سیلندر های مورد نظر برای فیلر گیری از راههای مختلف
۵- اماده کردن فیلر با شناخت نوع ماشین و تبدیل فیلر
مطلب پیشنهادی:
آموزش فیلرگیری موتور TU3، اموزش فیلر گبری 206، اموزش فیلر گیری پراید، اهمیت فیلر گیری ماشین، دلایل فیلر گیری ماشین، علت فیلر گیری چیست، فیلر گبری 206،